onsdag den 19. december 2012

opgave 6 - på opdagelse

Find selv kreative sider på nettet; 

Denne hjemmeside er med billeder – man bruger et webcam tilsluttet til sin computer, og så klarer effekterne resten. Når man lege med dette program er det eneste man kan at køre frem og tilbage på piletasterne på skærmen. Derefter vælger man en af de forskellige effekter, og trykker på det lyserøde kamera i højre hjørne. Der tælles sekunder ned, og wupti, er der billeder af dig selv. Jeg har leget lidt rundt i det, og fundet nogle af de forskellige effekter frem. Det er en sjov måde at tage billeder, og det er en sjov aktivitet at gøre flere personer. Her ser i nogle af billederne;

















Denne hjemmeside er noget helt helt andet.
Her kan nu bruge de billeder, du lige har taget i det andet program, og gøre dem til noget helt bestemt. Jeg prøvede med nogle forskellige ting, og lavede bl.a. mig selv om til en kat og en ''caveman'' med sommerfugle omkring sig. I dette program kan man også hente sine andre billeder fra computer/nettet eller selv tage nogle fra sig webcam. Programmet er lidt mere avancerede end det andet – og kan mange flere ting, men hvis tiden er der og man er indstillet på at lære det, er det meget nemt og sjovt. Der er uendelige af muligheder og jeg er sikker på jeg ikke har været igennem dem alle endnu. Men jeg fandt meget sjovt og prøver nu at lægge de billeder op jeg legede rundt med. 






Som i kan se, kan man lave mange forskellige ting med dette program.



Jeg tror jeg har overset en masse man kan, inde på den her hjemmeside. For godt nok fik jeg lavet en animation, men det var ikke fordi det var særlig meget i det – så på den måde er det her enkel og godt at arbejde med. Man kan få sat sine billeder op så det køre.

Jeg ved desværre ikke hvordan jeg lægger min animation op 
- så hvis du kan hjælpe, må du meget gerne det :)

Men det var lidt kreative sider jeg har været på opdagelse i
Glædelig jul.

fredag den 14. december 2012

Lommefilm

Storyboard.

Min lommefilm omhandler en hund ved navn Marley. Han bor på Kopsholt gården og er 3 år gammel. Filmen foregår på gården og handler om at Marley søger en kæreste.


Min ide med dette var at fange nogle udtryk i hans ansigt, som tydeligt skinnede igennem - så jeg var igennem mange forskellige optagelser, inden jeg valgte at dem i filmen.





http://www.youtube.com/watch?v=seZGmzm-rA4 



Der er desværre sket en fejl, så jeg ikke kan få det til at fungere med videoen her på bloggen.
Den kan sagtens findes på youtube, og via. linket, men ikke i mine uploads som det plejer. Så jeg ved ikke om det virker. Men ellers skriv, så prøver igen.

torsdag den 6. december 2012

Stopmotion


Hej alle sammen. Så er min stopmotion opgave lavet - og håber i kan lide resultatet.

- Sanne